Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Event Calendar

2019 April

News

    Mindenkit szeretettel hívunk  Zelkó Csilla EFIAP/b fotóművész

 „ÉSZAKI SZIGETEK VARÁZSA” című fotókiállításának megnyitójára, 2019. június 16-án, vasárnap, 17 órára  a Gödöllői Civil Házba (Szabadság út 23.)

                                                                                       DUFLEX

Honnan tudhatom, hogy valóban bio a bio? Ki minősíti, és milyen szempontok alapján? Miért kerül ennyibe? Mennyivel jobb egy biozöldség beltartalmi értéke, mint egy nem minősítetté? Lehet Gödöllőn is biozöldséget venni? Ezekre a gyakran felmerülő kérdésekre keressük a választ Gödöllő környéki biogazdákkal és a Szent István Egyetem adjunktusával a szezon utolsó klíma-klubjában. A beszélgetés után pedig megesszük, amit főztünk: a Civil Ház kertjében bográcsozunk a termelők által hozott alapanyagokból.

Két előadás egy napon! Tóth Zsuzsanna szakember a figyelemzavar-hiperaktivitás okairól, felismeréséről, teendőkről, míg Báthori Adél szakember az integrált, illetve szegregált tanulás előnyeit, hátrányait ossza meg velünk.
A részvétel díjmentes, de REGISZTÁRCIÓHOZ kötött!

Helyszín: Civil Ház, Gödöllő,  Szabadság út 23

Időpont:2019.05.29. 16.30- 18.00 óra

Az Országos Polgárőr Szövetség rajzpályázatot hírdet:  "LOVAS POLGÁRŐR LESZEK" címmel a 11-14 éves és 15-18 éves korcsoportnak.

Szabadon választott technikával rajzolhatnak a gyerekek, fiatalok; a fődij: egy lovas tábor.

Beküldési határidő: 2019.május 30.

A munkákat az alábbi email címre várják: info@kolyokclub.hu vagy postai úton: Kölyökclub Alapítvány, 2619 Legénd, Petőfi út 83.

FELHÍVÁS 

„Botra fel!” Nordic Walking séta a cukorbetegekért – (nemcsak cukorbetegeknek)- 2019.május 18.

Gödöllő Alsó-park (Világfa) 14.00 h-tól 17.00 h-ig.

A CEOSZ (Cukorbetegek Országos Szövetsége) felhívására a Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete idén is csatlakozik a fenti programhoz.

A program célja: felhívni a figyelmet a cukorbetegségre, a betegség megelőzésére és az egészséges életmód kialakítására.

No front page content has been created yet.