Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Event Calendar

2022 October

News

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete a IV. Gödöllő Városi Egészség és Szűrőnapján 2022. október 1.-én, szombaton rendhagyó egészségtan órára hívja meg az iskola tanulóit a „Sulicsapatunk”.
A foglalkozáson interaktív bemutatót tartunk videó, tesztlapok, bemutató eszközök és szórólapok felhasználásával. A foglalkozás végén a diákok értékelhetik saját tudásukat.

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Szeretettel hívunk a

CIVIL-DUFLEX MŰVÉSZETI SZALON megnyitójára,

amely 2022. szeptember 25-én - vasárnap - 16 órakor lesz a Civil Házban /Gödöllő, Szabadság út 23./.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy Gödöllőn egy szépen felújított ház gyönyörű kerttel ad otthont civil szervezeteknek, önkéntes csoportoknak, hogy itt végezhessék munkájukat, szervezzenek összejöveteleket, programokat, képzéseket, ügyfélszolgálatot, akár napi, heti vagy havi rendszerességgel – mindezt ingyenesen, a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület koordinálásával. Idén augusztus közepéig közel 6200-an lépték át a Civil Ház küszöbét!

Kedves Civilek!

Véradásra invitálunk Titeket a gödöllői Civil Házba!

 

...mert V.An az úgy, hogy hosszúnak tűnik a szünet, és fellép egy hiányérzet!
Presszózzunk!
Beszélgessünk!
Találkozzunk!
Augusztus 17-én 17 órától, szerdán, a Civil Ház kertjében ( esőnap szintén ekkor benn a házban ).

Vajek Andrea

No front page content has been created yet.