Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Event Calendar

2023 June

News

A mesterséges intelligenciáról tart előadást az Életmód és csontritkulásos klubosoknak Lányi Aladár.

 

Szeretettel hívunk mindenkit a Civil Házba a 2023. május 27-én 17 órakor tartandó megnyitó-tárlatvezetésre.

Üdvözlettel: Duflex Fotográfiai Stúdió

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket a Felsőmérai és Ostorharicsi Horváth Károly , 1848-as ügyvéd, Ferencváros egykori országgyűlési követ, 2022-ben helyreállított síremléke munkálatairól tartandó előadásra és az azt követő temetői koszorúzásra.

Időpont: 2023. május 20.-szombat-;

Helyszín: Civil Ház,  Gödöllő, Szabadság út 23.

Üdvözlettel:

a Gödöllői Városvédő Egyesület

A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület 2023. május 31-én, szerdán 17:00 órai kezdettel éves rendes közgyűlést tart. Helyszín: Civil Ház kertje, 2100 Gödöllő, Szabadság út 23.

A közgyűlésre meghívunk és várunk minden tagot! A közgyűlés nyilvános, azon hallgatóként bárki megjelenhet.

ANYÁK-NAPI KÖSZÖNTÉS

Szeretettel várunk minden anyukát és nagymamát családtagjaikkal együtt 2023. május 7-én vasárnap 16.00 órakor Anyák napi köszöntésre a Világbéke gongnál! 

   Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület újra megrendezi az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál.

A Gödöllői Lokálpatrióta Klub és a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület ismét egész napos városszépítő hulladékgyűjtési akciót szervez április 27-én, csütörtökön, amelyen szívből reméljük, hogy idén is számíthatunk sokatok közreműködésére. 

A helyszínt és a nap folyamán az időtartamot ez alkalommal is magatok választhatjátok ki, a szükséges eszközökről gondoskodunk (zsákok, kesztyűk).

No front page content has been created yet.