Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesülete

 

Telephely és postai cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 23, Civil Ház
Egyesület e-mail címe: gfeszek@gmail.com
Honlap címe: https://gfeszek.hu
Adószám: 18335802-1-13

Elnökség:
Szabó Csaba – elnök: szabo.csaba62@gmail.com, 06 30 369 3968
Heltai Miklós – titkár: heltai.miklos@gmail.com
Horváth Mária – pénztáros: h.maja@freemail.hu

Egyesületbe való jelentkezés a fogadónapon személyesen, a belépő nyilatkozattal.

Megváltozott adatok bejelentése, kilépési szándék jelzése írásban az egyesület címére:

2100 Gödöllő, Szabadság út. 23, vagy e-mailben:
Kácser Mihálynénak címezve: kacsermihalyne@gmail.com

Ruha- és egyéb adományokat fogadja, az osztást szervezi:

Illés Lászlóné: illes.laszlone@freemail.hu, 06 20 530 6431

Élelmiszeradományokat fogadja és az osztásért felelős:

Menyhártné Kozák Anikó pan@invitel.hu, 06 30 365 4884

Gödöllői FÉSZEK Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete

Egyesületünk, a Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesülete, 2010 decemberében alakult. A bejegyzett tagok száma folyamatosan gyarapszik, jelenleg 160 tagcsaládunk van Gödöllőről és szűk vonzáskörzetéből.
A nagyszámú és sokszínű tagságunkat összetartó közös érték a család. Célunk, hogy ennek mentén, egy egymást egyre jobban ismerő és segítő közösséggé alakuljunk, ahol azáltal, hogy alkalmunk van megmutatni értékeinket, gyarapszik, alakul a közösség.

Nagyon pozitívak a tapasztalatok. Nagyszámú aktív és érdeklődő tagunk van, s ennek köszönhetően már most is számos és színes programot tudhatunk magunk mögött: tavaszi és őszi családi napok, ruha csere-bere, túrák, néptáncos bál, stb.
A sokfelé kapcsolódásnak és annak köszönhetően, hogy a levelező listánkon fel is hívjuk egymás figyelmét a különféle programokra, a saját szervezésű lehetőségeken kívül is van alkalmunk a találkozásra, együtt tevékenykedésre, egymás megismerésére. Biztosan lehet számítani arra is, ha valakinek problémája vagy kérdése van, lesznek, akik jelentkeznek információval, segíteni akarással.

Tartjuk a kapcsolatot a régiós és országos nagycsaládos vezetőkkel, részt veszünk a régiós, országos képzéseken, programokon, szükség szerint előadásokkal színesítjük azt.
Egyesületünk a Nagycsaládosok Országos egyesületének tagszervezete, ezért tagjaink kapnak NOE tagkártyát, amellyel országosan és helyi szinten is számos kedvezményt tudnak igénybe venni. Ezek körét még tovább szeretnénk bővíteni a jövőben. Rendszeresen kapunk adományokat az országos NOE-tól és más adományozóktól is, amelynek keretében különféle élelmiszereket (konzerv, lekvár, befőtt, tészta, stb.), bébiételeket, teát, de akár ruhaneműt is tudunk osztani a tagcsaládjainknak.

Honlapunkon tájékoztatást adunk magunkról, céljainkról, eddigi munkánkról, terveinkről, ott olvasható alapszabályunk, s az is, hogyan találhatnak meg bennünket az érdeklődők.
Személyesen fogadónapunkon lehet velünk találkozni, melyet minden hónap első vagy második keddjén, 16.00-18.00 óra között tartunk a Civil Házban (Szabadság út 23.).

Az eseménynaptárban tájékoztatjuk Önöket, mikor tartjuk fogadónapunkat.