Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2020 április

hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
30
31
1
2
3
4
5
 
 
 
 
 
 
 
6
7
8
9
10
11
12
 
 
 
 
 
 
 
13
14
15
16
17
18
19
 
 
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
 
 
 
 
 

Friss Hírek

Az egyéni konzultációk esetében is be kell tartani a higiéniai szabályokat. A konyhában jobb oldalt a kávéfőző mellett vírusölő fertötlenítőt ( kék fújós flakon) használjátok a konyhapultra, asztalokra; a mikró mellett Domestos törlőkendőt raktunk ki; felmosni Domestossal  ( mosdóban van a vederben) és virusölő fertőtlenítővel kell( utóbbi a konyhakagyló alatti szekrényben van) . Kézfertőtlenítőt kérjük használjátok. A kilincsek áttörlését is ajánljuk.

Üdvözlettel:

a GdCKE

Kedves Házhasználók!

Tekintettel az egyre komolyabb megszigorításokra a koronavírus terjedésének megelőzése céljából  előreláthatatlan ideig minden csoportos összejövetelt szüneteltetni kell a Civil Házban! 

Egyelőre az egyéni konzultációk megtartása még lehetséges, de kérjük mindenki mérlegelje ezeket is!

Kecskés Judit

civil referens

Kedves Érdeklődök!

Minden program elmarad! Egyéni tanácsadás még van, szerdáig ( 2020.03.18)

Üdvözlettel:

GdCKE

"Kedves Érdeklődők!

Tekintettel a koronavírus magyarországi megjelenésére, szem előtt tartva egy járvány megelőzésének vagy lassításának fontosságát a klub működését ideiglenesen felfüggesztem.

A koronavírusról érdemes tudni a következőket:

-          a fertőzések  kb. 85%-a enyhe lefolyású, egy részük tünetmentes is lehet

-          krónikus betegek és 60 -65 év felettiek esetében azonban nagyobb eséllyel alakulhat kis súlyos kétoldali tüdőgyulladás, ami halálos kimenetelűvé válhat

https://www.molalapitvany.hu/szavazas/2019/zold-varroda-klub

Zöld Varroda klubot indítunk a Civil Házban, áprilistól, kéthetente csütörtökönként.

 

Angol társalgási klub tartalommal teli témákról
English Corner: Conversational Club about meaningful topics

Ingyenes angol nyelvű beszélgetős klub Gödöllőn, ahol segítő hozzáállású anyanyelvűekkel is beszélhetsz.

2020 március és április szünetel

Szervező: Dr. Seress Zoltán 30/6040295

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.