Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2018 november

Friss Hírek

Fogyatékos vagyok, dolgozni akarok!
Szakmai rendezvény érintett családok és szakmai szervezetek számára

Program:

9.00-9.45 A szociális farm szerepe a fogyatékkal élők foglalkoztatásában – előadó Dávid István, foglalkozási rehabilitációs szakértő, a FÉBÉ Evangélikus Szeretetszolgálat vezetője

9.45-10.15 Szociális farm Gödöllőn?! Hol tartunk most? - előadó: Bánki-Miklós Bernadett foglalkoztató kertész, Csapó Beatrix, Diverzitás Alapítvány

10.15-10.30 Kávészünet

A novemberi klubnap keretében Baranyák Zoltán (energetikai mérnök) tart előadást "Alacsony energiaigényű otthonok” címmel, 2018. november 22-én 17:00-19:00-ig.

DUFLEX Stúdió szeretettel meghívja önt Danis János és Pető István "'48 emlékezete" című kiállításának megnyitójára 2018. március 11-én 16 órára a Civil Házba.

 

A februári Klíma Klub alkalmával „A holnap, avagy tegyünk konkrét lépéseket a fenntartható jövő felé” c. film kerül levetítésre 2018. február 14-én (szerda) 17:00 órakor a Magyar Szalmaépítők Egyesületével (Révész Gabriella) és a Védegylettel közös szervezésben, majd utána beszélgetés a témáról közösen.

Szeretettel meghívunk Sz. Opre Mária fotográfus kiállításának megnyitójára 2018. február 10-én 16 órára a Civil Házba.

(Gödöllő, Szabadság út 23.)

DUFLEX

A januári klubnap keretében Szabó Csaba (a SZIE oktatója, a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület alelnöke és a Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Egyesület elnöke) tart előadást "Fenntartható táplálkozási stratégiák” címmel, 2018. január 25-én 17:00-19:00-ig.

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló programokról itt a főoldalon és a jobboldali naptárban a piros betűs dátumokra kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.