Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2019 március

Friss Hírek

Várunk minden szabadba vágyót március 23-án, szombaton 10.00 órától a Diverzitás Alapítvány márciusi önkéntes napjára, ahol bokrokat és egy "bokoriskolát" ültetünk, metszünk, lenolajjal kerítést ápolunk és befejezzük a szuper komposzt-budi építését.

Étel, ital és jó hangulat garantált!

Felszerelést, szerszámokat biztosítunk, de ha van kedvenc munkáskesztyűd és/vagy metszőollód, semmiképp ne hagyd otthon :)

A kert Gödöllő szélén található, így telekocsikkal oldjuk meg az odajutást a belvárosból.

FELHÍVÁS 

„Botra fel!” Nordic Walking séta a cukorbetegekért – (nemcsak cukorbetegeknek)- 2019.május 18.

Gödöllő Alsó-park (Világfa) 14.00 h-tól 17.00 h-ig.

A CEOSZ (Cukorbetegek Országos Szövetsége) felhívására a Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete idén is csatlakozik a fenti programhoz.

Ismét nagycsaládos turi a Civil Házban, délután 2-től du. 6 óráig!

A Nyugdíjas Egyesület kirándulásainak befizetése.

Időpont: 9.30 - 12.30 óra

Helyszín: Civil Ház, Gödöllő, Szabadság út 23

 

Kérdések, dilemmák felismerésről, diagnózisról, terápiákról Czeizel Barbarával és Rácz Zsuzsannával. 

Szeretettel várunk az "Add tovább a mosolyodat" közösségünk kiállítására a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központba.

Interaktív megnyitónk:

2019. március 12.

 

https://A világ egy másként látó szemüvegen át - kiállítás

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.