Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2020 október

Friss Hírek

Tájékoztatjuk, hogy a Pest Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület együttműködési megállapodást kötött a civil szervezetek információs támogatása céljából.

Az együttműködés keretében tájékoztatást adunk az

-          az aktuális civil jogi változásokról (határidők, az elektronikus törvényszéki eljárás új lehetőségei és változásai)

A DROGOKRÓL ÉS A FÜGGŐSÉGEKRŐL beszélgetünk AZ ÚJ REMÉNY IFJÚSÁGI KLUBBAN most csütörtökön, október 22-én 18.30-tól a Civil Házban. Kérjük, hogy maszkban gyere és csak akkor jelenj meg személyesen, ha egészségesnek érzed magad! Ha online szeretnél csatlakozni, arra is biztosítunk lehetőséget. Szeretettel látunk minden fiatalt a beszélgetésen!

A Covid19 járvány miatt elmaradnak a klubnapok . Kérlek, nézzétek a honlapot, februárban már kiírjuk az új időpontokat.

„ Magasztalni kell az anyát
Akinek szeretete nem ismer határt,
S akinek emlőin nevelkedett
Az egész világ” (Goethe)

Az anyatejes táplálás pozitívumjai:

Pályaválasztásról és pályakezdésről beszélgetünk október 8-án csütörtökön 18.30-tól az Új Remény Ifjúsági Klubban (Gödöllő, Civil Ház). Milyen munkát keressek? Hogyan fogok beilleszkedni a munka világába? A munka lehet öröm is vagy csupán a megélhetés miatt fontos? Gyere el és beszélgessünk - a távolságtartás és maszkviselés betartása mellett! Ha nem érzed magad egészségesnek, akkor inkább maradj otthon!

15.00 .-17.00. órakor fogadóórát tart a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete a Civil Házban( minden hónap első péntekén).

Tagdíjfizetési lehetőség, jelentkezés, tanácsadás.Szabó Csaba, az Egyesület elnöke várja a jelentkezőket.

Adomány könyv- és vitaminosztás lesz.

A Civil Házban minden programon 

KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉSE!

Kérjük mindenki együttműködését saját és embertársainak egészsége érdekében!

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.