Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2020 február

Friss Hírek

Kedves Fészek Tagság!

Farsangi bálra hívlak benneteket március 7-én 16 órára a Civil Házba.

Igaz, egy kicsit már kilógunk a farsangi szezonból, hiszen ez évben február 25-e az utolsó farsangi nap, de sajnos a Civil Házban márc. 7-re kaptunk lehetőséget a szokásos farsangi délutánunkra.
A farsangon mindenki beöltözhet, gyerek és szülő egyaránt, és a tetszetős jelmezért jutalom járhat a versenyben. Előnyben vannak az egész családos jelmezek.
A belépőnk egy kis süti, vagy üdítő.

Üdvözlettel,
Szabó Csaba
elnök
 

 

Dick Zsuzsa szakpszichológus és Six Edit mentálhigiénes szakember szeretettel hív minden érdeklődőt az: Életszakaszunk - aranykor??? cimű előadásra , beszélgetésre.  

Helyszín: Civil Ház, Gödöllő, Szabadság út 23

Időpont: 2020.02.18, 10.00 óra.

Keressük
- azokat a helyi termelőket, akik e közösségen belül (is)
értékesítenék saját előállítású termékeiket,
-azokat a vásárlókat, akik szívesen vásárolnának helyi, ellenőrzött
zöldséget, gyümölcsöt, feldolgozott terméket elfogadható áron
-olyan önkénteseket, akik felelősséget éreznek a helyi gazdaság
erősítéséért és a Föld tehermentesítéséért
Egy elkötelezett csapatot szeretnénk, amely közös ötleteléssel, közös döntéssel és közös munkával megteremti a

MEGHÍVÓ

A Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete 2020. február 06-án 16.00 órai kezdettel

KÖZGYŰLÉST TART,  melyre tisztelettel meghívom.

HELYSZÍN:CIVIL HÁZ, 2100 GÖDÖLLŐ, Szabadság út 23.

A közgyűlés napirendje:

1. Beszámoló az egyesület 2019. évi munkájáról

Kedves Fészek Tagok!

Pénteken, jan. 17-én 16.00-18.00 között fogadóóra lesz a Civil Házban. Lehet befizetni a 2020-as tagdíjakat, lehet jönni matricákért azoknak, akiknek már megjött (Anita írja ki, hogy kinek). Valamint egy banán ízű kalcium roboráló vitamin készítményt fogok osztani.

Üdvözlettel,
Szabó Csaba
elnök

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete "ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT" közösségének Vendége , aki már többször "gyógyító repülés"-sel örvendeztette meg tagjait,
TARDY TAMÁS

Hawaii szigetéről hozza el élményeit .

Várunk szeretettel mindenkit ezen a Presszó Szerdás "körbeszélgetésen a Gödöllői Civil Házba 2020.január 29-án 17 órától.

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.