Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2023 június

Friss Hírek

A mesterséges intelligenciáról tart előadást az Életmód és csontritkulásos klubosoknak Lányi Aladár.

 

Szeretettel hívunk mindenkit a Civil Házba a 2023. május 27-én 17 órakor tartandó megnyitó-tárlatvezetésre.

Üdvözlettel: Duflex Fotográfiai Stúdió

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket a Felsőmérai és Ostorharicsi Horváth Károly , 1848-as ügyvéd, Ferencváros egykori országgyűlési követ, 2022-ben helyreállított síremléke munkálatairól tartandó előadásra és az azt követő temetői koszorúzásra.

Időpont: 2023. május 20.-szombat-;

Helyszín: Civil Ház,  Gödöllő, Szabadság út 23.

Üdvözlettel:

a Gödöllői Városvédő Egyesület

A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület 2023. május 31-én, szerdán 17:00 órai kezdettel éves rendes közgyűlést tart. Helyszín: Civil Ház kertje, 2100 Gödöllő, Szabadság út 23.

A közgyűlésre meghívunk és várunk minden tagot! A közgyűlés nyilvános, azon hallgatóként bárki megjelenhet.

ANYÁK-NAPI KÖSZÖNTÉS

Szeretettel várunk minden anyukát és nagymamát családtagjaikkal együtt 2023. május 7-én vasárnap 16.00 órakor Anyák napi köszöntésre a Világbéke gongnál! 

   Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület újra megrendezi az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál.

A Gödöllői Lokálpatrióta Klub és a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület ismét egész napos városszépítő hulladékgyűjtési akciót szervez április 27-én, csütörtökön, amelyen szívből reméljük, hogy idén is számíthatunk sokatok közreműködésére. 

A helyszínt és a nap folyamán az időtartamot ez alkalommal is magatok választhatjátok ki, a szükséges eszközökről gondoskodunk (zsákok, kesztyűk).

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.