Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

Friss Hírek

Anyák napi köszöntés

Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén újra megrendezi az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál május 1-én, vasárnap 16.00 órakor, melyre nagy szeretettel várunk Benneteket!

Az ünnepségen köszöntőt mond Six Edit és Szabó Csaba, a GdCKE elnöke valamint Pataki Pál, a Gödöllői Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke és műsorral kedveskednek a Gödöllői Gubancolók Színjátszó csoport tagjai Kovács Éva tanárnő vezetésével. 

Ma délelőtt szavalóversenyt tartottak a Gödöllői Pedagógus klubosok.

Fantasztikus előadókat láttunk, köztük Dr. Gémesi György, Gödöllő város polgármesterét is, aki Petőfi Sándor: Csokonai c. versével nyitotta meg a programot.

Íme az eredmények:

I. díj: Szili Erika- József Attila: Kései sírató;

II.díj: Kollárné Erzsike- Radó Lili versek;

III. díj: Kovács Ferencné- Romhányi József: Szamármese;

Különdíj: Kalydy Maya- Dsida Jenő: Szerenád Ilonkának/ részlet/;

Kedves Házhasználók, Civilek!

Egyszer egy évben nagytakarítási ünnepséget szervezünk. Az idén áprilisban szervezzük meg!

Gödöllő Város Önkormányzata felújítatta a Civil Ház nagytermének padlóját és ugyanakkor ki is festeti a nagytermet,folyosót és konyhát. Ezt követően a visszapakolások közepette egyszerűbb a nagytakarítást is beiktatni.

Ezen a linken tudjátok bejelölni, hogy mit vállaltok.

Szeretettel várunk Zala Péter EFIAP fotóművész "Kalandozásaim" c. fotókiállítására.

Vendégünk: Lőrincz Ferenc festőművész.

Háziasszony: Six Edit, a GdCKE elnökségi tagja.

BESZÉLGETÜNK!!!
17.oo órától Szabó Csaba az egészséges táplálkozáshoz nyújt segítséget.

18.oo órától Halász Levente élmény beszámolóját hallhatjuk a Kilimandzsárón megtett útjáról.

Nemzetközi vacsora, mindenki hozhat ételeket saját kultúrájából, hogy együtt élvezhessük a különböző ízeket. Az ünnep alkoholmentes.

Cím: Civil Ház, Gödöllő, Szabadság út 23.

Mikor: 2022.03.20. 17.30-22.00  órakor.

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.