Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Eseménynaptár

2024 február

hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
 
26
27
28
29
1
2
3
 
 
 
 

Friss Hírek

Köszönjük az Önkormányzatnak a fűtés visszakapcsolását.

Újra beindul a civil élet a Házban.

Várunk szeretettel!

GdCKE Elnöksége

Szeretettel hívunk Csorba Károly táncfotó kiállításának megnyitójára a Civil Házban!

DUFLEX

 

A február 1-jére kijelölt Civilek Napjáról elsőként 1998-ban emlékeztek meg Magyarországon. Abban az időben gombamód szaporodó civil szervezetek egyre nagyobb hangsúlyt kaptak és kapnak manapság is a társadalom szövetében. Mára egyre több helyen emlékeznek meg a civil szervezetek által felvállalt feladatokról, önkéntes munkájukról, szinte nélkülözhetetlen társadalmi szerepükről. Így most Gödöllőn is sor került február elsején a Királyi Váróban a civilek napjáról való megemlékezésre egy kötetlen beszélgetés formájában gödöllői civil szervezetek képviselőivel.

Kedves Civil Vezetők, Képviselők! 

1998 óta ünneplik szerte a világban a Civilek Napját, melyen a civil szervezetek fontos társadalmi munkájára emlékezünk meg. Az idei év február elseje különleges jelentőséggel bír számunkra, hiszen Gödöllőn is megünnepeljük Magunkat/Titeket, amelyből a továbbiakban majd hagyományt szeretnénk csinálni. 

Kedves Civilek!

Szeretettel várunk éves rendezvényünkre, amikor saját magatok, a mi segítségünkkel, megvarrhatjátok a karácsonyi ajándékaitokat.

A Kreatív Nagyikkal különböző díszecskéket , ajándékokat készíthettek.

Várunk szeretettel!

Bódis Emese, a ZVK, és a Kreatív Nagyik

Kedves Civil Vezetők, Képviselők!

Hagyományaihoz híven idén is megrendezi a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület a Civil Karácsonyt december 15-én, pénteken 14:00-16:00 óráig, ezúttal is a MUZA főbejáratánál MUZA-Advent keretében. Az elmúlt évek hagyományaihoz híven most is szeretettel várunk Benneteket és tagtársaitokat, hogy együtt ünnepelhessünk!

Köszöntő

Köszöntjük/köszöntünk
a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület honlapján! 

A civil együttműködés 2008. április végén indult azzal a céllal, hogy a városban működő civil szervezeteket összefogja, a szervezetek között szorosabb kapcsolat, "mindennapi" párbeszéd alakuljon ki, megismerjék egymás tevékenységét, segítsék egymás működését. Közös programokat és akciókat dolgozzanak ki a lakosok és a helyi társadalom más szereplői számára. Mára megalakult egy civil ernyőszervezet, amelynek a neve Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület. Ennek a szervezetnek fő feladata a Civil ház működtetése és a gödöllői civil szervezetek érdekképviseletének ellátása.

Évente három főbb megmozdulást szervezünk.
1. A "Civil utca" minden szeptemberben lehetőséget biztosít a helyi civil szervezetek számára a polgárok előtti bemutatkozásra.
2. A "Május, a családok hónapja" rendezvénysorozattal a látogatók szórakoztatása mellett az ismeretterjesztést kívánjuk biztosítani.
3. "Civil karácsony" a főtéri fenyő alatt adventben, a Szenteste előtti utolsó pénteken, vendéglátással, beszélgetésekkel, színpadi programokkal.

Kérjük, ön is támogassa törekvésünket és ossza meg velünk gondolatait a gdck.info@gmail.com levelezési címen!

Civil Házban (Gödöllő, Szabadság út 23.) zajló nyilvános programokról itt a főoldalon a naptárban a zöld hátterű bejegyzésekre kattintva tájékozódhat.

Civil Ház igénybe vételének lehetőségeiről a Házirend fülre kattintva olvashat, illetve a gdck.info@gmail.com email-címen érdeklődhet.