Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

 • English
 • Magyar

DUFLEX ifjúsági fotópályázat 2019.

DUFLEX ifjúsági fotópályázat 2019.

      A Duflex Fotográfiai Stúdió a fotózás népszerűsítése céljából idén is meghirdeti ifjúsági és diák fotópályázatát.

 1. A pályázatra 2000. január 1. után született, Gödöllőn alap és középfokú tanintézményekbe járó tanulóktól, illetve Gödöllőn lakó fiataloktól várunk képeket digitális formátumban két kategóriában:

A: Kötetlen téma    B: Természetfotó

 1. Színes vagy fekete-fehér képek egyaránt beküldhetők. Előnyben részesítjük az újszerű, egyéni látásmódú képeket.
 2. Kötetlen kategóriában megengedett bármilyen képmódosítás. Természetfotó kategóriában csak képkivágás, szín- és tónusbeállítás végezhető.
 3. Egy pályázó kategóriánként maximum négy képpel, összesen maximum nyolc képpel nevezhet. A képek hosszabbik oldala minimálisan 2000 pixel legyen.
 4. A képek formátuma: jpg, sRGB színtérben, maximum 3MB/kép
 5. A képek elnevezése: Kategória_BeküldőNeve_Születési éve számmal_Kép címe

Például: B_FotósJózsef_2005_Szép kép. JPEG

 1. A képeket elektronikus levélben kérjük beküldeni a: duflex2018@gmail.com email címre.
 2. A beküldött képekről listát kérünk mellékelni, ami tartalmazza a képek címét, a beküldő nevét, születési évét és email címét
 3. Beküldési határidő: 2019. október 31.
 4. A beérkezett pályázatokról válasz-email értesítést küldünk.
 5. A pályázatra való nevezéssel, a képek beküldésével a pályázó és kiskorú pályázó esetén annak törvényes képviselője tudomásul veszi, hogy kizárólag a pályázat népszerűsítése illetve az eredmények közlése céljából a Duflex a beküldött képeket a szerző nevének feltüntetésével díjmentesen felhasználja közösségi oldalán, az elektronikus médiában, illetve a sajtóban. A pályázat során a Duflex tudomására jutott személyes adatokat kizárólag csak a pályázat céljára használjuk.
 6. Zsűritagok: Danis János EFIAP/p, Pető István és Tóth Péter
 7. A zsűri két korosztályban külön értékeli a 2005. január 1. után született és a 2000. január 1. és 2004. december 31. között született pályázók képeit.
 8. Díjazás: kategóriánként I. II. és III. helyezett képeket oklevél és archív fotóalbum díjazásban részesítjük. A zsűri fenntartja a jogot, hogy megfelelő minőségű kép hiányában visszatarthasson díjat, vagy több érdemes kép esetén kategóriánként maximum három további díjat, oklevelet adjon ki.
 9. A pályázat eredményéről minden pályázónak email értesítést küldünk és a Duflex facebook oldalán közöljük a díjnyertes képek listáját.
 10. A díjazott képeket a Duflex költségén kinyomtatjuk és a Duflex év végi kiállításán a Gödöllői Civil Házban bemutatjuk.

 

Eredményes fotózást és sikeres pályázást kívánunk!

DUFLEX Fotográfiai Stúdió, Gödöllő

30 9227265