Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Házalunk a Civil Házért- Új nap, új remények követes adománygyűjtés

Büszkék vagyunk arra, hogy Gödöllőn egy szépen felújított ház gyönyörű kerttel ad otthont civil szervezeteknek, önkéntes csoportoknak, hogy itt végezhessék munkájukat, szervezzenek összejöveteleket, programokat, képzéseket, ügyfélszolgálatot, akár napi, heti vagy havi rendszerességgel – mindezt ingyenesen, a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület koordinálásával. Idén augusztus közepéig közel 6200-an lépték át a Civil Ház küszöbét!

A karbantartást, fenntartást és felújítást Gödöllő Város Önkormányzata biztosítja – amely egyben az ingatlan tulajdonosa is -. Ezen túl több szervezet is nagyban hozzájárult a Ház értékeinek gyarapításához, mint például a Gödöllői Kertbarátkör, a Duflex Fotográfiai Stúdió, a Diverzitás Alapítvány vagy a Zöld Varroda klub,– de valamennyi házat használó szervezet részt vállal az épület és környezetének rendszeres gondozásában.

A Te segítségeddel szeretnénk az alábbi eszközökkel még otthonosabbá és rendezettebbé tenni a Civil Házat. Egy közösségi fűnyírót; padokat szeretnénk elhelyezni a kertbe, hogy le lehessen ülni; a kerti bútoraink – műanyag székek, asztalok –  igencsak elhasználódtak, a programjainkat hirdető táblát is felújítanánk; a nagyteremben a frissen festett falra takarólécet szeretnénk, hogy a falnál elhelyezett székek ne rongálják azt. 

Szívből reméljük, hogy közös összefogással be tudjuk szerezni ezeket a fontos eszközöket. A legkisebb felajánlást is örömmel fogadjuk, köszönjük, ha számíthatunk Rád!