Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Civil utca-2021

Kedves Civil Utcán résztvevők!Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Nektek a szombati Civil Utcáért, úgy érzem büszkén mondhatjuk, hogy az idei is nagyon jól sikerült! A rendelkezésünkre álló hely  a Várkapitányi Lak körül nagyon jónak bizonyult, örülök, hogy végül mindenkinek – még a Royal Rangersnek is – sikerült megfelelő helyet találnia. Az egész rendezvényünknek remek hangulata volt, mindegyik sátorban nagyon jó volt egy kicsit elidőzni, elbeszélgetni. Látszott, hogy mindnyájan nagyon igyekeztetek érdekesen, interaktív módon kialakítani standjaitokat, szívből gratulálok hozzá! Bízom benne, hogy Ti magatok is eredményesnek éreztétek és sok látogatótok volt, új kapcsolatokat tudtatok kialakítani illetve a régieket szorosabbá fűzni. Nagy öröm volt, hogy a Városi Könyvtár értékhordozó standjával és Gödöllői Ifjúsági Testület fiataljaival is gazdagodhatott idén a Civil Utcánk, nagyban hozzájuraltak ők is az esemény sokszínűségéhez!

Azért is nagyon hálás vagyok, hogy – különösen az összepakolásnál – nagyon szép összefogásban volt részünk, tényleg mindenki ott segített, ahol csak tudott. Szeretnék külön köszönetet mondani Fejéregyházi Péternek, akire most is nagyban lehetett számítani a Civil Ház eszközeinek oda- és visszaszállításában, valamint Rottmayer Barnabásnak és Szabó Csabának is! Köszönjük továbbá a Török Ignác Gimnázium közösségszolgálatos diákjainak, a Cserkészeknek és GIT fiataljainak a sok segítségét a sátorállításban, az MNA és a Royal Rangers ifijeinek pedig a hirtelen szervezett segítségét a nagy sátor bontásában, életmentő volt:)!

Végezetül, de nem utolsó sorban, szeretnék mindannyiunk nevében nagy köszönetet mondani az Önkormányzat munkatársainak, mindenekelőtt L. Péterfi Csabának és Simon Edinának, akik nagyon sokat fáradoztak a rendezvény létrejöttéért, előkészítésért és sikeres lebonyolításáért!

Fogadjátok szeretettel Tóth Péter fotóit, melyek remekül visszaadják a Civil Utca hangulatát, de biztosan Ti is fotóztatok, köszönettel fogadjuk, ha megosztjátok velünk ezeket!

További jó munkát kívánok Mindnyájatoknak! Baráti üdvözlettel:

Kecskés Judit, 

civil referens