Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

"A Fény Világnapja Szadán – önkormányzat és civilek együtt a közösségért nehéz helyzetekben is” - 2021.03.10.online fórum

Tisztelt civil szervezeti képviselő! Egy online fórumra szeretnénk hívni Önöket Simon Erika szadai Alpolgármester Asszonnyal együtt annak apropójából, hogy Szada Nagyközség Önkormányzat a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ), a legnagyobb taglétszámú magyarországi önkormányzati szövetség által koordinált Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok pályázaton Innováció területén I. díjat nyert "A Fény Világnapja Szadán – önkormányzat és civilek együtt a közösségért nehéz helyzetekben is c. programjával. Az esemény az önkormányzat és egy civil közösség összefogásával valósult meg.

Magának az együttműködésnek a módszertana az, amit legjobb önkormányzati gyakorlatként díjaztak. 

Ehhez kapcsolódó örömteli kötelezettség számukra, hogy ezt a gyakorlatot más önkormányzatok, civil szervezetek számára is bemutassák. 

Ennek keretében Gödöllőn március 10-én, szerdán 16:00 órakor online bemutatót szervezünk – zoom alkalmazás használatával –, melynek technikai lebonyolításában a Diverzitás Közhasznú Alapítvány segít majd bennünket. 

Az esemény kb. 1 órás lesz, amiből maximum 15 perc a bemutatás, a többi pedig kötetlen beszélgetés, kérdések feltétele, eszmecsere.

A Szadai Önkormányzatot Simon Erika Alpolgármester Asszony fogja képviselni, mint projekt felelős. 

Nagy szeretettel várjuk az eseményre a gödöllői és a környékbeli civil szerevezetek képviselőit, tagjait, amit kérünk előzetesen jelezni a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület munkatársának, Bódis Emesének legkésőbb március 8-ig a gdck.info@gmail.com címre. 

A jelentkezésben kérjük megadni:

  • a szervezet nevét
  • honlap és/vagy facebook elérhetőségét
  • a résztvevők nevét, telefon- és email-elérhetőségét.
A jelentkezők emailcímére Bódis Emese fogja kiküldeni a zoom-linket röviddel az esemény megkezdése előtt.
 
Baráti üdvözlettel:
 
 
Simon Erika
alpolgármester
 
Szada Nagyközség Önkormányzat
2111 Szada, Dózsa György út 88.
Tel.: +36-20-886-3616

 

és 
 
Kecskés Judit
civil referens
Gödöllő Város Önkormányzat
Tel.: +36 20 508 3802