Anyák napi köszöntés a Világbéke Gongnál 05.07. 16.00

Anyák napi köszöntésre várunk szeretettel minden anyukát és nagymamát családtagjaikkal együtt 2017. május 7-én 16 órakor a Világbéke Gongnál.
Az Autonómia Aktív Nevelést Támogató Egyesület hagyományait folytatva idén 9. alkalommal rendezi meg a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál.
Bensőséges ünneplésre hívjuk a város lakosait, polgárait, melynek során szeretnénk köszönteni az édesanyákat, nagymamákat, akik biztos háttérként mindig ott állnak férjeik mögött, szeretetükkel, önzetlen odaadásukkal ők a család összetartó ereje, tűzhelye.
Szeretnénk elismerni és méltatni példaértékű teljesítményüket, ami sokszor alig észrevehetően, de annál nagyobb erővel munkálkodik a családok életében.
Köszöntőt mond dr. Pappné Pintér Csilla alpolgármester asszony és Six Edit, a Civil Kerekasztal elnöke, szívhez szóló műsorral pedig az MNA tagjai készülnek.
Az édesanyák szerepét méltatva a családok szentségének, harmóniájának, békéjének megteremtésében, minden évben felkérünk egy több gyermekes édesanyát a gong megszólaltatására. Idén Bódis Emese öt gyermekes édesanyára esett a választásunk, aki több civil szervezetben is lelkes, önkéntes munkát végez.
Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület
MÁJUS, A CSALÁDOK HÓNAPJA

Az alábbi fotók a 2016. évi köszöntésen készültek, amikor Neuberger-Vass Rita, autista gyermekét nevelő édesanya, a Diverzitás Alapítvány akkori vezetője szólaltatta meg a Világbéke gongot.

Az alsó fotó forrása: cukimamik

(c) Cornelius 2010