Csapatépítés Domonyvölgyben a Szellő Tanyán!

  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT t.* FROM gck_term_node r INNER JOIN gck_term_data t ON r.tid = t.tid INNER JOIN gck_vocabulary v ON t.vid = v.vid LEFT JOIN gck_term_data tac_td ON t.tid = tac_td.tid WHERE (t.tid IN (0, 6) OR tac_td.vid NOT IN (4)) AND ( r.vid = 621 )ORDER BY v.weight, t.weight, t.name in /webroot/www.godolloi-civilek.hu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 633.
  • user warning: Got error 28 from storage engine query: SELECT DISTINCT b.* FROM gck_blocks b LEFT JOIN gck_blocks_roles r ON b.module = r.module AND b.delta = r.delta WHERE b.theme = 'cti_flex' AND b.status = 1 AND (r.rid IN (1) OR r.rid IS NULL) ORDER BY b.region, b.weight, b.module in /webroot/www.godolloi-civilek.hu/web/modules/block/block.module on line 433.

Csapatépítő tréning Domonyvölgyben.

"Kell egy csapat..."

A csapatmunka nem azonos azzal, hogy többen dolgoznak együtt! Jóval több ennél! A csapatmunka keretein belül végzett feladatok sokkal hatékonyabban lesznek teljesítve. Ilyenkor az egyes emberek nem mint külön entitások tesznek valamit a siker érdekében, hanem egymást segítve, támogatva haladnak a cél felé vezető úton.
Nem egyszerűen összeadódik a csapattagok erőfeszítése hanem egy magassabb szinten, mintegy hatványozódik a végzett munka.Domonyvölgy ideális csapatépítő tréningek, céges rendezvények lebonyolítására.

Programtervének megvalósításában, segítséget nyújtunk.
Ha szeretné megismerni a Szellő Tanyát, hívjon bennünket!
Domonyvölgy SZELLŐ TANYA kapcsolat..
Csapatépítő tréning, csapatépítés domonyvölgyben a Szellő lovastanyán!Egy vállalkozás számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége. A hatékonyság sokat javulhat ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Mi a csapatépítés, a csapatépítő tréning célja?

Csapatépítés: a csapatmunka megszilárdítása.

Csapatépítő tréning: a csapatépítő tréning lényege az egyének csapatjátékossá való átképzése, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning a résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg.

A csapatépítő tréning, vagy csapatépítő program célja a munkahelyi közösség együttműködésének, kommunikációjának javítása.

A csapatépítő csoport munka azokat a tulajdonságokat fejleszti, amelyek elengedhetetlenek a sikeres üzleti vállalkozásához és a kiegyensúlyozott életviteléhez.
 

Mire jó egy csapatépítő tréning?

 

  • Közösség alakítására.
  • Vállalati értékek tudatosítása.
  • Problémák megoldási hatékonyságának növelésére.
  • Egységes cég-kép.
  • Munkafegyelem javítása a munkahelyen.

 

Mi történik a csapatépítő tréning folyamán?

A tréningen a résztvevőknek különböző gyakorlatokat kell megoldaniuk, mesterségesen generált stressz helyzetekben.
A nehézséget legtöbb esetben az egyének komfortzónájának átlépése jelenti. Minden egyes feladat elvégzése után a trénerek segítségével történik a tapasztalatok feldolgozása, átültetése a mindennapi munkahelyi élet területeire.

 

(c) Cornelius 2010