Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

CIVIL KARÁCSONY ÚJRA A FŐTÉREN!-2019.12.20.

Hozzon magával egy szép történetet vagy verset és egy bögrét a finom teához!

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén is szeretettel várja a civil szervezetek képviselőit, városunk polgárait a Civil Karácsonyra december 20-án, pénteken 15:00 órától, a régi, jól bevált helyszínen, Gödöllő Főterén!

Tervezett program:

15.00:  Közös éneklés a Városi Vegyeskar tagjaival, meghívott vendég Géczi András előadóművész

15.15: KöszöntőkVárjuk mindazokat, akik szívesen megosztják velünk legszebb karácsonyi versüket, történetüket vagy akár éneküket! 

15.45-17.00: Bábjáték gyerekeknek és élő gospel muzsika – közreműködnek a Megújult Nemzedékért Alapítvány tagjai

A főtéri színpad közelében az elmúlt évekhez hasonlóan forró teával, lilahagymás, marinált fokhagymás mangalicazsíros kenyérrel várjuk az ellátogatókat. A korábbiakhoz hasonlóan jóízű beszélgetés várható mindazokkal, akik a város szebbé, élhetőbbé, barátságosabbá tételén önkéntesen munkálkodnak, legyen szó kultúráról, gyermekeinkről, testi-lelki jóllétünkről, vagy akár környezetünkről. Egyúttal szeretnénk meghívni a város vezetését és mindazon intézmények vezetőit is, akik az elmúlt évben segítették munkánkat.

A környezettudatosság jegyében kérjük, hogy minden kedves vendégünk hozzon magával egy bögrét a meleg tea elfogyasztásához, ezzel is szeretnénk kímélni környezetünket az eldobható hulladékoktól!

Szeretettel várunk mindenkit!

A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület elnöksége

További információ: gdck.info@gmail.com