Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület

A közösség erejével

  • English
  • Magyar

Civil Karácsony-2018.12.14.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület elnöksége szeretné idén is megrendezni a Civil Karácsonyt, újra a régi, jól bevált helyszínen, Gödöllő Főterén!
 
A programot december 14-én, pénteken tartjuk 15:00 órától, melyre nagy szeretettel várunk Benneteket szervezeteitek tagjaival együtt!
 
A tavalyihoz hasonlóan most is közös énekléssel szeretnénk kezdeni 15:00 órakor, amire már 14:45 órától tervezzük a gyülekezést.

Az MNA idén is készül kedves, gyermekeknek szóló bábműsorával és élő gospel muzsikával 16:00-17:30 óráig. 

 
Az elmúlt években nagy sikert aratott, hogy sokan megosztották a programra ellátogatókkal a legszebb szívhez szóló, emlékezetes karácsonyi történetüket, vagy versüket. Szeretnénk folytatni ezt és most is örömmel fogadjuk, ha készültök és megosztjátok majd az egybegyűltekkel! 
 
Az ünnepség hangulatát – az ugyancsak hagyományos – finom marinált-fokhagymás zsíros kenyérrel, meleg teával szeretnénk kötetlenné tenni, szívesen fogadunk még – az elmúlt évekhez hasonlóan – finomságokat, valamint 14:00 órától néhány segítő kezet az előkészületekhez, a kenyerek megkenéséhez.
 
A környezettudatosság jegyében kérjük, hogy hozzatok magatokkal bögrét a meleg tea elfogyasztásához, ezzel is szeretnénk kímélni környezetünket az eldobható hulladékoktól!
 
Nagy szeretettel várunk Benneteket, hogy együtt ünnepelhessünk és egyben kifejezhessük köszönetünket rengeteg önkéntes munkátokért, mellyel szebbé, gazdagabbá tettétek városunk polgárainak életét 2018-ban is!
 
Baráti üdvözlettel:
 
A Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület elnöksége és Kecskés Judit civil referens